PERHATIAN: HABIS SATU LENGAN  KEBAS AKIBAT PASANG PERABOT DAN KABINET

nAK TAHU

RAHSIA PASANG 

PERABOT, KERUSI DAN KABINET

DENGAN SATU MINI SCREWDRIVER SAHAJA!!! 

  

Bukan abang-abang je boleh guna MINI SCREWDRIVER ni
akak-akak pun boleh guna tau! 

Jom Tonton Video Demontrasi MINI SCREWDRIVER

ANDA PASTI PERNAH LALUI SITUASI SEPERTI INI KAN ?

KELEBIHAN MINI DRILL

FUNGSI MINI DRILL

APA KATA PENGGUNA MINI DRILL

Berita Baik Untuk Anda Jika 

Anda Dapatkan Sekarang !!

Anda tak perlu risau lagi barang tidak sampai dan sebagainya. 

Order harini tak perlu bayar dulu, bila barang dah sampai
depan rumah (3-5 hari waktu bekerja) baru anda bayar pada posmen.

Abang posmen akan call dulu sebelum hantar barang nanti.

PROMOSI !!
PROMOSI !!
Sekarang Hanya RM237 

Rm 137 Sahaja!
Rm 137 Sahaja!

+ 1 SET SET MINI SCREWDRIVER
+ 1 USB CHARGER
+ 1 MINI SCREWDRIVER
+ 47 JENIS SKRU BERBEZA BENTUK

DAN SAIZ
+ PERCUMA PENGHANTARAN

MINI DRILL

Soalan Lazim

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Mini Drill dapat membantu memudahkan anda untuk memasang skru pada perabot, kerusi dan kabinet.

  • Boleh memasang skru dalam keadaan membengkok & menegak
  • Terdapat lampu LED untuk memasang skru apabila dalam keadaan gelap
  • Boleh dilakukan untuk meja, kabinet, kerusi, barang elektronik, menebuk kayu memasang dan membukan skru dengan lebih mudah

Hanya perlu tekan link ini sahaja untuk berhubung dengan Team Sale kami

www.wasap.my/60134412395/naktanyaminidrill

©2021 | Ownered By Mykedairumah