Mesti geram nak potong dahan pokok yang tinggi tu kan ?

photo_2021-12-21_11-28-49-min-min

RAHSIA MEMETIK BUAH DAN

MEMOTONG DAHAN YANG TINGGI

DENGAN 

MUDAH DAN CEPAT

 

(Boleh kait sepantas 1 minit dan sesuai untuk pelbagai jenis pokok)

!!! AMARAN !!!

BAHAYA PENGGUNAAN
GALAH BULUH/KAYU
KEPADA ORANG RAMAI

SILAP LANGKAH MEMBAWA PADAH

photo_2021-12-21_12-34-31-min

Pernah Tak Anda

Menghadapi Masalah Dibawah?

lpWptuTAd9flkNaG5oleg1Xn5pn8tO4KQhTpkeZQ.png
ONjHWDZwrwUV7ZAeJy75820FcFISTQuySJ0y51cc.png
xSUKtsjTUXraRHsi6hGPvbQwh6dv7jsskUZP2eHt.png
GLaueBHuauZgzL8zCvNVtNPaqGfg88ax36iBDrwV.png
HavTMHq5IglRomYMutA65nb9neoy9ZS5FP61bYLP.png

Batang pengait buah sedia ada terlalu 

pendek dan tak boleh nak laraskan tingginya?

 

Haa Jangan Risau !!

 

Sekarang dah tak perlu lagi berpenat lelah 

dengan adanya Pengait Moden ni!

Satu Pengait Moden Je dah boleh gantikan 

beberapa galah anda yang berbeza ketinggian tu.

 

Ya sekarang dah tak perlu simpan 

banyak-banyak galah dah.

 

Pengait Moden ni je boleh guna untuk semua 

pokok dari yang rendah hingga 

setinggi lebih 5 meter tau!

 

Baru seronok nak mengait buah ketika tiba musimnya nanti.

Jom tengok kehebatan Pengait buah moden Lerico

Kelebihan Pengait Buah Lerico

no91JBKxGUdDQaa0Mjmqr8sJhcNDYaQSY75k3jjn.jpg
2-min
3-min
4-min
5-min
Bilah mata boleh di tukar mengikut kesesuaian kegunaan (2)
Bilah mata boleh di tukar mengikut kesesuaian kegunaan (3)
Bilah mata boleh di tukar mengikut kesesuaian kegunaan (1)
Bilah mata boleh di tukar mengikut kesesuaian kegunaan

Apa Kata Pengguna Kami

3
4
6
5

 Semua masalah tadi dapat diselesaikan dengan

PENGAIT BUAH MODEN LERICO

Lepasni siap boleh buat jeruk mangga bagi bagi kat jiran lagi .

Berita Baik Untuk Anda Jika Anda Dapatkan Sekarang !!

PEMBUNGKUSAN SIAP UNTUK DIHANTAR KEPADA PELANGGAN KESAYANGAN KAMI

Sekarang Hanya RM239.00 

RM 157.00 Sahaja
RM 157.00 Sahaja

PENGAIT MODEN NO 1 DI MALAYSIA (1)-min

+ 1 SET PENGAIT BUAH MODEN
+ 3 BILAH KEPALA PENGAIT
+ PERCUMA PENGHANTARAN

Sila klik button Order Pengait Buah Moden Lerico di bawah untuk tempahan sekarang.

PENGAIT BUAH FORM (NEW)

Soalan Lazim

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Ada, waranti selama 7 hari disediakan untuk Pengait Moden Lerico. Jika ada masalah boleh hubungi Customer Servis kami.

Sangat mudah digunakan. Panduan juga disediakan dalam kotak sebagai rujukan.

Pengait Moden Lerico ini bertinggian 5 meter tau, Sangat sesuai untuk semua pokok.

©2021 | Ownered By Mykedairumah