PERHATIAN: Khas buat mereka yang ada masalah pakaian lambat kering !!

ANDA TIADA MASA UNTUK MENGERINGKAN PAKAIAN DIRUMAH??

(Kami bongkarkan rahsia mengering pakaian dengan pengering moden sepantas 10 minit) 

Cuaca mendung?

Baru je jemur kain kat ampian, pakaian tak sempat nak kering?

 

Haa… Jangan Risau!

 

Sekarang tak perlu susah payah untuk ke dobi lagi.

 

Dengan adanya Pengering & Pemanas Ajaib ni!

Malam-malam pun boleh keringkan pakaian sambil luangkan masa bersama keluarga tersayang.

SAYA TAHU ANDA MESTI PERNAH MENGALAMI MASALAH DI BAWAH

Esok anak-anak bersiap nak ke sekolah. Tapi kasut basah tak sempat nak keringkan.

Nak keluar membeli-belah tapi baju lembap. Tak selesa pulak tu.

Anda ada masalah tidur tidak selesa semasa tidur disebabkan gatal-gatal badan? Cadar/katil pun dah lama tak jemur panas sebab selalu hujan je kan? 

Anda ada masalah untuk keringkan bulu haiwan kesayangan anda? 

Kain tuala mandian hapak walaupun selalu jemur kat ampaian? 

Musim hujan ni, nak mandi pun rasa takut-takut kan? sebab sejuk. Walaupun dah mandi dengan air suam.

Jom tonton video 2 minit di bawah untuk tengok demo.

KELEBIHAN PENGERING DAN PEMANAS AJAIB

Pengaliran haba yang baik mempercepatkan proses pengeringan & pemanasan

Pengaliran haba yang baik dan angin yang kuat boleh menjimatkan masa anda untuk keringkan pakaian dan pemanasan.

Bag berzip dan fabrik yang tahan haba

 Penutup bag berzip dan fabrik kain nilon yang menyebabkan pengaliran haba yang sekata setiap ruangan bag pakaian.

Menjimatkan ruang untuk menyimpan 

Reka bentuk pengering & pemanas ajaib ini di reka khas untuk memudahkan anda menyimpan diruangan yang sempit malah menjimatkan ruang anda.

Saluran udara yang baik

Saluran udara untuk memudahkan haba daripada mesin pengering & pemanas keluar dengan mudah dan mesin dapat disejukkan dengan pantas. 

Apa Kata Pengguna Mesin Pengering & Pemanas Ajaib

Anda tak perlu risau lagi barang tidak sampai dan sebagainya. 
Order harini tak perlu bayar dulu, bila barang dah sampai
depan rumah (1-5 hari waktu bekerja) baru anda bayar pada posmen.
Abang posmen akan call dulu sbelum hantar barang nanti.


Sekarang Hanya RM230.00

Rm 179.00 Sahaja
Rm 179.00 Sahaja

Sila klik button Order Pengering & Pemanas Ajaib di bawah untuk tempahan sekarang

Soalan Lazim

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Ada, waranti selama 60hari disediakan untuk Pengering & Pemanas Ajaib. Jika ada masalah boleh hubungi Customer Servis kami.

Saiz Pengering & Pemanas Ajaib yang mudah dipegang dan ringan untuk melakukan kerja.

sangat mudah kerana hanya perlu dicantum dan terus guna.

©2021 | Owner By My Kedai Rumah